Om je bedrijf meer onder de aandacht te brengen zijn er ook offline een groot aantal mogelijkheden. Heb je lichtreclame en gevelreclame wel eens overwogen? Deze beide vormen van offline reclame kunnen je als ondernemer een groot aantal voordelen bieden.

Gevelreclame

Met gevelreclame heb je de mogelijkheid om je bedrijfspand duidelijk herkenbaar te maken. Door gevelreclame is je bedrijf al vanaf grote afstand zichtbaar. Door je bedrijfsnaam in grote letters op je gevel te plaatsen weten je klanten direct waar ze moeten zijn.

Zeker op grote bedrijventerreinen zijn bedrijven vaak moeilijk te vinden. Dit is eenvoudig op te lossen door te kiezen voor gevelreclame met de naam van je bedrijf. Indien gewenst kan ook je logo geplaatst worden.

Lichtreclame

Met lichtreclame is het mogelijk om je bedrijf in de spotlights te zetten. Het geeft je pand direct een opvallende uitstraling. Een groot voordeel van deze vorm van offline reclame is dat je bedrijf zowel overdag als ‘s nachts duidelijk zichtbaar is.

Bij lichtreclame zijn er een groot aantal opties waar je uit kan kiezen. Het is mogelijk om letters aan de gevel te bevestigen maar er kan ook een lichtbak worden geplaatst. Eventueel zijn ook draagbare, verlichte zuilen mogelijk.

Betere zichtbaarheid

Door te kiezen voor gevelreclame of lichtreclame zal je bedrijf beter zichtbaar worden. Dit maakt het niet alleen beter te vinden voor klanten. Ook geldt dat voorbijgangers die de naam van je bedrijf zien deze lang zullen onthouden.

Om offline reclame te maken kan je terecht voor gevel- en lichtreclame bij martinireclamemakers.nl in Groningen. Hier kunnen ze je alles vertellen over hoe jij je bedrijf beter onder de aandacht kan brengen door te kiezen voor offline reclame. Omdat er een groot aantal mogelijkheden zijn, is er voor ieder bedrijf een passende oplossing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here