Stel: u heeft een eigen bedrijf. Het loopt goed en mensen kopen wel eens bij uw website. Toch trekt de website niet genoeg aantal bezoekers. Je zou veel meer mensen en klanten willen trekken dan dat er nu op jouw bedrijf afkomen. Je wilt tenslotte wel winst maken en meer omzet. Zeker als je een startend bedrijf bent is dit natuurlijk ontzettend handig. Hiervoor is een principe gemaakt dat ‘linkbuilding’ wordt genoemd.

Wat is linkbuilding?

Mensen kunnen tegenwoordig linkbuilding uitbesteden. Dit houdt in dat er een scan wordt gemaakt van de website van uw bedrijf en bepaalde links worden hieruit genomen. Deze links worden in verschillende stukjes opgeschreven en in Google geplaatst. Hierdoor komen zoekwoorden vanuit de website van uw bedrijf vaker op Google terecht, waardoor uw bedrijfsnaam sneller te vinden is in Google door veel verschillende klanten. Dit is natuurlijk ontzettend fijn als u beginnend bent met uw bedrijf. Hoe meer er over uw bedrijf wordt vermeld op Google, hoe meer mensen u zullen vinden. Daarnaast is er grote betrouwbaarheid rondom linkbuilding. Het wordt namelijk gedaan door specialisten vanuit een marketingbureau. Deze specialisten hebben vaak al meer dan 15 jaar ervaring en kunnen u alles uitleggen over linkbuilding en nog veel meer.

Linkbuilding in het buitenland?

Linkbuilding is niet alleen in Nederland. Er bestaat ook linkbuilding belgie. Dit soort linkbuilding werkt hetzelfde als in Nederland. Economy helpt om uw bedrijf hoger te laten scoren in de resultaten van zoekmachines. Het is een slimme marketing manier die u goed kunt gebruiken, wanneer u net een bedrijf heeft. Daarnaast is het geheel vrijblijvend. U zou bij Economy goed een gesprek kunnen voeren over alles wat te maken heeft met linkbuilding. Als u zich over het hele idee niet zeker voelt kun u altijd advies vragen of u terugtrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here