Online bezoekers binnenhalen is iets dat voor de meeste bedrijven onmisbaar is geworden. Veel bedrijven bouwen zelfs volledig op het online binnenhalen van nieuwe klanten. Draait jouw bedrijf hier ook op en wil je zelfs groeien met je onderneming? Dan hebben wij verschillende zaken waarmee je ervoor kan zorgen dat je internationaal beter gaat scoren met de advertenties.

Google ads vertalingen overlaten aan een expert

De google advertenties zijn vaak relatief korte regels en vele bedrijven kiezen ervoor om ze voor de internationale markt snel te vertalen. Maar door dit op een snelle manier te doen, wordt er niet altijd gekozen voor de beste oplossing.

In veel gevallen is het slim om ze namelijk te laten vertalen door een partij die daarin is gespecialiseerd. Vind daarvoor een goed vertaalbureau specifiek voor Google Ads. Deze vertalingen zijn stukken beter dan wanneer ze door een vertaalmachine heen worden gehaald. Er zijn een aantal zaken waarom dit zo is en die bespreken we hieronder.

  • Call to action uitspraken kunnen in een andere taal op een hele andere manier worden uitgesproken. Het simpelweg vertalen ervan werkt daarom in veel gevallen lang niet altijd.
  • Een vertaalmachine is grammaticaal, maar ook in de schrijfstijl nooit zo sterk als een persoon die een andere taal vloeiend spreekt.
  • De ads kunnen op een veel betere en meer specifieke manier worden ingericht om mensen op die manier beter aan te spreken.

Beter voor de conversie en kosten in Google ads

Daarnaast heb je bij SEA te maken met een heel slim systeem van Google. Zo wordt er ook gekeken naar welke ads de meeste kliks krijgen, oftewel de hoogste CTR (Click Through Rate). Sites die een hogere CTR hebben die worden ook sneller hoger in de ranking geplaatst, waardoor jij ook weer minder hoeft te betalen om hoger te staan. Kortom, het hebben van hele goede teksten kan je juist geld bespraken in plaats van dat het je geld kost wanneer je het vertalen van de ads uitbesteedt aan een bureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here