Om vindbaar te worden is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek te laten uitvoeren. Hierdoor weet je welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw onderneming en welke niet. Het is van vervolgens van belang om te bekijken welke zoektermen te algemeen zijn en welke zoektermen te relevant zijn maar te weinig zoekvolume hebben.

Nadat dit is behandeld kan je gaan kijken welke zoektermen relevant zijn voor SEO en welke voor SEA. Voor SEO is het belangrijk dat de getoonde resultaten op het zoekwoord overeenkomen met de producten die jij aanbiedt. Indien hier een verschil in zit, kan het zijn dat je niet de juiste zoekwoorden voor jouw diensten of producten zijn. Door dit beter af te stemmen voorkom je dat er een mismatch ontstaat waarop jij gevonden wordt en wat jij daadwerkelijk aanbiedt.

Tot slot kan je gaan beginnen met het schrijven van de teksten. Het is belangrijk dat hier de zoekwoorden meerdere malen in verwerkt worden zodat Google weet dat deze tekst relevant is voor die zoekopdrachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here